Profil módosítása

This section provides information about certain actions that can be performed on accounts.


Súgó: Profil módosítása

A felhasználó sok különbözô beállítás közül választhat, melyek szebbé és komfortosabbá tehetik a fórumozást. Néhány fórum adminisztrátor dönthet úgy, hogy korlátozza ezeket a lehetôségeket.

Az SMF engedélyezi, hogy különbözô témák közül válassz. Ha több különbözô téma van feltöltve, a felhasználó kiválaszthatja a neki legjobban tetszôt. [Ha az adminisztrátor engedélyezi a felhasználóknak a téma választást] Ez megváltoztathatja az idô és dátum formátumot!

Az alábbi opciók lehetnek bekapcsolva vagy kikapcsolva.

  • Fórum leírások megjelenítése a fórumokon belül. - A téma leírása, ami megjelenik a fórum fôoldalon, megjelenik téma nézetben is.
  • Alfórumok megjelenítése a fórumokon belül mindig, ne csak az elsônél. - Minden téma belsejében megjelenik az alfórumok listája, ha van. Ha kikapcsolt, akkor csak a fórum fôoldalán jelennek meg.
  • Oldalsó menük használata a legördülô menük helyett, ha lehetséges. - Ha az oldalsó menük kedveltebbek a legördülô helyett, akkor ennek az opciónak a használatával lecserélhetôek.
  • Ne jelenítse meg más felhasználók avatarját. - Néhány felhasználó zavarónak találhatja a Profilképeket, így ezzel az opcióval kikapcsolhatja a megjelenítésüket.
  • Ne jelenítse meg más felhasználók aláírását. - Profilképekhez hasonlóan az aláírások is elrejthetôek.
  • Visszatérés a témákba hozzászólás után alapértelmezésként. - Ha engedélyezett, akkor hozzásszólás után a felhasználót automatikusan visszairányítja a téma utolsó hozzászólásához hozzászólás után.
  • Ne figyelmeztessen az új válaszokról hozzászólás közben. - Ha egy másik felhasználó már hozzászólt a témához azon idô alatt míg a felhasználó a hozzászólását írta, akkor egy hibaüzenet kap, hogy új hozzászólás érkezett a témára. Ennek az opciónak a bekapcsolásával ezt az üzenetet figyelmen kívül hagyja a rendszer.
  • Rejtse el a tiltólistán lévô tagok által írt üzeneteket. - Ez az opció, ha be van kapcsolva, elrejti a tiltólistánkon lévô felhasználók által írt hozzászólásokat.
  • Legutóbbi hozzászólások megjelenítése felül. - Ennek az opciónak az engedélyezésével a legfrisebb hozzászólások kerülnek legelôre a témákban.
  • WYSIWYG szerkesztô megjelenítése hozzászóláskor alapértelmezetten. - A WYSIWYG szerkesztô szükségtelenné teszi a BBC-k használatát. Ez valószínûleg alapértelmezetten engedélyezve van.

A felhasználó kiválaszthatja az Oldalanként megjelenítendô témák számát és az Oldalanként megjelenítendô hozzászólások számát. Van opció Gyors válasz és Gyors moderáció bekapcsolására. A Gyors válasz lehetôvé teszi a felhasználónak, hogy a hozzászólások alatt lévô szövegdobozba írt szöveggel válaszoljanak a témára, ezzel gyorsítva a munkamenetet. A Gyors moderáció lehetôvé teszi a felhasználóknak hogy a fô témából moderálják a témákat.

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal | Fordítás: SMF-Portal.hu