Profil módosítása

This section provides information about certain actions that can be performed on accounts.


Súgó: Profil módosítása

Az SMF értesítéseket küld, melyek sok tagnak hasznosak lehetnek. Az alábbi opciók érhetôk el: a felhasználó dönthet úgy, hogy azonnali, napi, vagy heti értesítést kér a válaszokról, moderációs eseményekrôl, vagy minden témáról aminél igényelte az értesítéseket.

  • Hírlevelek, közlemények fogadása e-mailben - Hírlevelek, közlemények, és egyéb értesítések fognak érkezni a felhasználó e-mail címére. Ha ez az opció ki van kapcsolva, az adminisztrátorok felülbírálhatják azt.
  • Kapcsolja be az értesítéseket, ha témát nyitsz vagy hozzászólsz egy témához - Ha egy felhasználó új témát nyit, vagy hozzászól egy már meglévôhöz az értesítések autómatikusan bekapcsolódnak arra a témára ha ez az opció engedélyezett.
  • Amikor értesítést küld arról, hogy válasz érkezett a témára, elküldi a hozzászólást e-mailben(Kérem ne válaszoljon ezekre a levelekre) - Email értesítôk tartalmazzák a hozzászólás tartalmát. Ezekre a levelekre nem kell válaszolni.

A felhasználók látják a témák és fórumok listáját amelyrôl kértek értesítést. Természetesen az értesítések kikapcsolhatóak bármely fórumról vagy témáról.

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal | Fordítás: SMF-Portal.hu