Profil módosítása

This section provides information about certain actions that can be performed on accounts.


Súgó: Profil módosítása

Privát üzenet lehetôvé teszi a privát beszélgetést két ember között. Az SMF különbözô lehetôségeket nyújt a felhasználóknak, hogy jelenjenek meg az üzenetek. Kontrollálhatja, hogy kitôl szeretne és kitôl nem szeretne üzenetet kapni. Továbbá még sok lehetôség adott.

Az elsô opció arra szolgál, hogy beállítsa az üzenetek megjelenésének módját. Ha a felhasználó a Az összeset egyszerre-t választja, az üzenetek listája jelenik meg felül, alatta pedig az üzenetek. Ha a felhasználó az Egyszette egyet választja, akkor csak a legutolsó üzenet jelenik meg felül, az üzenetek listája pedig alatta. Ha a felhasználó a Párbeszédként-et választja, akkor téma szerûen, egymás alatt jelennek meg az üzenetek, melyek válaszként érkeztek az adott levélre, az üzenetek listája pedig felül található. Ennek a módnak a követelménye, hogy a felhasználó mentse a kimenô üzeneteit, mert csak akkor lesz párbeszéd szerû. Amennyiben a felhasználó nem menti a kimenô üzeneteit, úgy csak a válaszok fognak megjelenni, gy elvesztve a párbeszéd jelleget. A második opcióban állítható be, hogy mely üzenetek jelenjenek meg.

A felhasználók beállíthatják, hogy kik küldhetnek és kik nem küldhetnek nekik privát üzenetet. Korlátozni lehet, hogy felhasználók a tiltólistáról ne tudjanak, vagy csak barátok és adminisztrátorok, vagy csak adminisztrátorok küldhessenek üzenetet.

Az értesítést engedélyezni lehet, hogy e-mailt küldjön ha privát üzenet érkezik a fórumon. Felugró ablakot is lehet engedélyezni, mely a fórumba való belépéskor jelzi, hogy új üzenet érkezett.

Az utolsó két opció a következô.

  • Minden privát üzenetrôl készítsen másolatot a kimenô mappába alapértelmezésként. - Ha privát üzenetet küldesz, automatikusan elmenti azt az Elküldött üzenetek közé. Ezt az opciót be kell kapcsolni ha a "Párbeszédként" üzenetmegjelenítési formát használjuk.
  • Bejövô címke eltávolítása másik címke alkalmazásakor - Ha új cimkét kap egy üzenet, akkor a bejövônél eltávolítja.
SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal | Fordítás: SMF-Portal.hu